Om Superhjältefilmer iFokus

På den här sajten diskuterar vi superhjältefilmer/serier, både de som baseras på serietidningar och de som är originella. Fokus är på real action filmer, men animerat, serietidningar och annat diskuterar vi med.

Denna sajt startades för att samla fakta om filmerna, såsom releasedatum, länkar till intressanta intervjuer, och för att diskutera skådespelarna, dräkterna, karaktärernas utveckling, serietidningarna, osv.

Den är för dem som vill länka till parodifilmer på youtube, länka till sin fanart, klaga över dåliga skådespelare, berätta vad de vill ska hända i nästa film, hitta releasedatum, fråga vilken serietidning andra rekommenderar, etc. etc.

Jag (Skytteflickan88) blev intresserad av superhjältefilmer på riktigt efter att ha blivit tokkär i Loki från Marvel Cinematic Universe filmerna för några år sedan, men jag har tittat på superhjältefilmer i många år innan. Jag bloggar om mina tankar och läser andras bloggar, men det är inte det bästa mediet. Så jag startade sajten för att jag vill diskutera de olika karaktärerna och skapa ett forum där jag kan skriva om mina observationer, få höra andras åsikter om händelser jag inte förstått. Jag vill att folk ska dela med sig av det bästa från skådespelarna, parodifilmerna, godbitarna jag inte hittat än. Och i gengäld delar jag med det jag hittat.

Värd

Avatar för Cindy S

Medarbetare