Regler -

Regler.

2014-10-17 07:20 #0 av: Cindy S

Dessa regler är viktiga för att undvika förvirring och hålla sajten organiserad och trivsam. Frågor om reglerna kan skickas till sajtvärden(Cindy S).

  • Var alltid vänliga. Om någon beter sig illa så meddela det till sajtvärd eller medarbetare, ta inte saken i egna händer och läxa upp den personen.
  • Spoilers: Ni kan även skapa spoiler-fria diskussioner genom att skriva i rubriken eller första inlägget att ni vill undvika spoilers, men ändå diskutera filmer/serier som kommer. Annars så är det säkrast att anta att alla diskussioner kommer innehålla spoilers.
  • Läs om upphovsrätt här.
  • Använd beskrivande rubriker. T. ex. "Blade - vem gillar filmen? " Istället för "Vem gillar denna? "Hjälp med samlarkort. " istället för "Hjälp! " Jag tar mig rätten att förtydliga och rättstava rubriker utan att meddela om detta, men jag gör det aldrig med inlägg (så länge de inte bryter mot reglerna, vilket då meddelas direkt i inlägget).
  • Använd aldrig flera utropstecken eller frågetecken än nödvändigt, eftersom att synskadade kan ha svårt för dessa.
  • Känsligt innehåll ska markeras med (X) i rubriken. Exempel: (X) Sexuellt våld i serier.


Jessica Jones (2015-)

- Sajtvärd för superhjaltefimer.ifokus.se - Medarbetare för halloween.ifokus.se -

Anmäl
2015-04-14 16:09 #1 av: Cindy S

Redigerade reglerna lite.

Jessica Jones (2015-)

- Sajtvärd för superhjaltefimer.ifokus.se - Medarbetare för halloween.ifokus.se -

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.