Skådespelare & De bakom kameran -

Joss Whedons tankar om att lämna MCU.

2015-05-01 02:04 #0 av: Cindy S

"Time to dream another world."

LÄNK

Jessica Jones (2015-)

- Sajtvärd för superhjaltefimer.ifokus.se - Medarbetare för halloween.ifokus.se -

Anmäl
2015-05-26 12:14 #1 av: [neptunens]

Tack gode gud att han lämnar.
Det han gjorde med flertalet(typ alla?) karaktärerna  i AOU gör mig rasande bara jag tänker på det. 

Fett pepp på Cap: Civil War nu, Med de ljuvliga Russo-bröderna Hjärta

Anmäl
2015-05-26 18:27 #2 av: Cindy S

Det var en bra artikel jag läste om att han inte hade en chans. Han var tvungen att ha många karaktärer och följa "förlora ett slagsmål-förlora ett slagsmål-vinn det sista stora slagsmålet", så det var nog otroligt svårt.

Jag tror att han kunde ha lyckats om vi tagit bort några karaktärer eller de två första slagsmålen. Den första filmen var ju toppen. Den här var bara ok. Dialogen var ju bäst, men karaktärerna utvecklades inte "klart" om man säger så. För många lösa trådar som inte blev hopknutna.

Jag tror det kan vara kört för Civil War med. För mycket viktiga karaktärer. Om man nu inte satsar helt på några få och skiter i resten som får vara i bakgrunden.

Jessica Jones (2015-)

- Sajtvärd för superhjaltefimer.ifokus.se - Medarbetare för halloween.ifokus.se -

Anmäl
2015-05-27 15:16 #3 av: [neptunens]

Har du sett några utav de andra grejerna han har skrivit? Typ Buffy, Angel, Firefly?

Lägg till Avengers och Age of ultron på listan så är det rätt lätt att se mönstret av vad han gör mot 'strong female characters'  Jag kommer vara bitter över hur han behandlade Natasha tills den dagen jag dör ;p

Sure, vi har inte sett mycket utav Russo'sarna ännu, men det de(och de fantastiska manusskrivarna!) gjorde för Cap och Natasha i CATWS, ger mig hopp om att hela den här soppan kommer att redas ut på bästa möjliga sätt, så att jag sedan kan göra som Bryan Singer gjorde med x-men3 , låtsas som att den inte finnsCool

Anmäl
2015-05-27 21:30 #4 av: Cindy S

Jag har varit hans fan sen jag var ca 10 år, sett/läst  det mesta han gjort, och vet att han kan misslyckas med både män och kvinnor. För mig så tycker jag han mest lyckas och kan inte se någon speciell dålig behandling av kvinnor. Men jag vet på ett ungefär vad folk tycker att han gjort fel,  t.ex. prostitutionen i Firefly.

Jessica Jones (2015-)

- Sajtvärd för superhjaltefimer.ifokus.se - Medarbetare för halloween.ifokus.se -

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.