Allmänt -

Vad tycker ni om/inte om?

2014-10-17 08:48 #0 av: Cindy S

Vad lockar er i genrén? Vad tycker ni är mindre bra?

Jag både älskar och hatar att alla är så smarta, så starka, så rika. Det kan göras bra, t.ex. i Agents of S.H.I.E.L.D., där en massa otroligt talangfulla människor ändå får kämpa. Och sedan mindre bra, vilket jag sett i flera serietidningar, där man ser folk rädda världen hela tiden medan de är kläda i underkläder. Inte för att samma serier inte i ett senare nummer kan skämta om att karaktärerna är så starka/smarta och klär sig konstigt, men det kan ändå ta musten ur en.

Sen blev jag väl inte kär i genrén förrän jag såg Loki i The Avengers. Grrr. Innan dess såg jag också mycket på superhjältefilmer(vem älskar inte Blade?), hade till och med sett Loki i Thor innan, men mitt intresse ökade när jag såg den där galningen få utlopp för sin ilska.

Jessica Jones (2015-)

- Sajtvärd för superhjaltefimer.ifokus.se - Medarbetare för halloween.ifokus.se -

Anmäl
2014-10-27 14:07 #1 av: Norman Bates

Jag tyckte det var väldigt roligt när Hulk lekte lite med Loki i Avengers Kramas

Anmäl
2014-10-27 18:21 #2 av: Cindy S

Ja, det var bästa scenen, även för mig som är Loki-fan.

Whedon sa i kommentarerna till filmen att ifall den scenen var allt han gjort under två år så hade han ändå varit stolt.

Jessica Jones (2015-)

- Sajtvärd för superhjaltefimer.ifokus.se - Medarbetare för halloween.ifokus.se -

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.